Bli med på folkefest i Hamburg!

Nå kan du vinne tur til VM i Hamburg og se Anders Mol og Christian Sørum kjempe om gull i sandvolleyball.

Som stolt sponsor av Anders Mol og Christian Sørum ønsker Kraft Fondene å ta med deg til VM i Hamburg.  

Årets VM går av stabelen i Tysklands nest største by mellom 28. juni og 7. juli og det blir garantert folkefest i den tyske havnebyen. Kraft Fondene skal sende til sammen fire personer til mesterskapet. Turen blir i sin helhet påspandert av Kraft Fondene. Den norske sandvolleyduoen er blant favorittene til å kjempe om gull og kan bli de første norske verdensmesterne i sanden på over 20 år.

Stemningen kommer til å være upåklagelig når verdensmesterskapet gjennomføres i Hamburg. Her er et bilde fra et tidligere mesterskap. Alle foto: FIVB

Slik går du fram for å sikre deg én reise for to personer til VM : *

1) Start en spareavtale i Kraft Fondene på minimum 1000 kroner i måneden.

Du kan starte en spareavtale ved å trykke her:

2) Har du allerede sparing i et annet fond? Da kan du kvalifisere deg til trekningen gjennom å flytte de midlene over til Kraft Fondene.

Du kan flytte til Kraft Fondene ved å trykke her:  

Ønsker du å vite mer om verdien av langsiktig sparing kan du her lese hvordan du kan spare en formue og her få flere nyttige tips før du går i gang med sparingen.

For spørsmål om konkurranse kontakt kundesenter@kraftfondene.no eller ring oss på 51 97 74 44. Kampanjeperioden strekker seg fra 15. mars til 1. juni.

Vi gleder oss til VM!

Her kan lese mer om samarbeidsavtalen mellom Kraft Fondene og Norges Volleyballforbund.

* Vi gjør oppmerksom på at ansatte i Kraft Finans/Fondene eller deres nærmeste familie ikke har anledning til å delta i konkurransen.