Månedsrapport Kraft Global august

August 2019 ble nok et eksempel på hvordan selskaper som går godt kan falle betydelig i verdi, men på kun én uke i september er mesteparten av fallet tatt igjen. Her kan du lese Kraft Globals månedsrapport for august.

Les mer

Det er de dyre aksjene som knekker i en resesjon

Porteføljeforvalter Ross Porter mener det beste du kan gjøre i dagens aksjemarked er å investere i aksjer som er lavt priset. Her kan du lese forvalterbloggen.

Kraft Høyrente - vårt nye rentefond

Kraft Fondene er stolte over å kunne lansere rentefondet Kraft Høyrente. Fondet skal forvaltes av den erfarne renteforvalteren Øivind Thorstensen (bildet)og blir en viktig satsing for Kraft Finans i tiden som kommer.

Månedsrapport juni

Det ble en positiv måned for Kraft Global i juni og fondet la på seg 5,34 prosent. Markedet ga oss ingen drahjelp, men positive nyheter fra våre selskaper sørget for at vi gjorde det bedre enn verdensindeksen.

Trumps selvskudd

Porteføljeforvalter Ross Porter, tror Donald Trump og USA blir den store taperen i handelskrigen mot Kina. Her kan du lese hans betraktninger om den betente konflikten

– Sykliske kvalitetsselskaper til innbruddspris

FORVALTERBLOGGEN: Det finnes flere sykliske kvalitetsselskaper som er priset eksepsjonelt lavt. Vår forvalter, Ross Porter mener dette er en historisk mulighet.

Gi aksjefond i gave!

Nå kan du gi en gave som varer og vokser med årene.

Månedsrapport april

April ble en måned der flere av de største postene hadde en positiv utvikling og porteføljen steg med 2,6 prosent. Her kan du lese Kraft Globals månedsrapport for april.

Månedsrapport mars

Mars måned er unnagjort og det ble en litt spesiell måned da verdensindeksen steg med 2,1 prosent, mens Oslo Børs falt 0,3 prosent. Her kan du lese hele månedsrapporten for Kraft Global.

Derfor har Norwegian-aksjen blitt interessant

FORVALTERBLOGGEN: Lave forventninger, kutt i kostnader, nedleggelse av ulønnsomme ruter og salg av fly. Plutselig har Norwegian-aksjen blitt veldig interessant.

Sjekk det fallet i metallagrene! Dette blir en boom når det blir oppdaget

FORVALTERBLOGGEN: Vår porteføljeforvalter, Ross Porter, er ute med ny blogg. Denne gangen tar han for seg de hvilket enormt potensial som ligger i de rekordlave metallagrene.

- Hvorfor er verdsettingsforskjellene rekordstore og «ingen» snakker om det?

FORVALTERBLOGGEN: I denne bloggen av forvalter Ross Porter kan du lese om de enorme verdsettingsforksjellene i aksjemarkedet og hvilke muligheter de gir oss.

Månedsrapport februar

I februar fortsatte markedene i et positivt spor. Kraft Global hadde en avkastning på 1,8 prosent og ved utgangen av februar er fondet opp 10,4 prosent hittil i år.

Kraft Fondene er ny sponsor til Mol/Sørum

I Kraft Fondene satser vi alt på ekte fondsforvaltning. Nå slår vi også et slag for ekte idrettsglede.

Strålende start for Kraft Global

Med en avkastning på 8,50 prosent i januar har Kraft Global fått en meget god start på 2019.

Månedsrapport Kraft Global desember

Politisk usikkerhet ledet an i aksjemarkedets fall i desember. Her kan du lese månedsrapporten for Kraft Global.

Månedsrapport Kraft Global januar

Det ble en meget god måned for Kraft Global med en avkastning på hele 8,55 prosent. I Kraft Globals månedsrapport for januar kan du blant annet lese om at utsiktene for 2019 ser svært bra ut.

Derfor er dette en perfekt kjøpsmulighet

Fondsforvalter Ross Porter forteller om hvorfor han er positiv og tror aksjemarkedet går bedre tider i møte.

Ny frist for enklere aksjesparing

Også i 2019 kan du flytte penger du har i fond og aksjer over til en aksjesparekonto uten å måtte betale skatt på urealiserte gevinster.

- Verdiaksjer på vei inn igjen

Vår porteføljeforvalter Ross Porter forklarer hvordan aksjemarkedet fungerer under nedgangen og ikke minst hvordan det slår tilbake igjen.

Sparepengene dine trenger en personlig trener

Tunge løft krever fokus og lang trening. Filosofien er den samme i Kraft Fondene. Bjørn er en vinnerskalle som har løpt opp mange motbakker både i idretten og i næringslivet. Bli med på laget, så skal vi jobbe for å få sparepengene dine i form.

Fem gode tips

Her er fem gode tips før du går i gang med å investere eller spare i et aksjefond.

Porters KGB

Kjedelig, glemt og billig. Det er Ross Porters utgangspunkt når han jakter nye investeringer for Kraft Fondene. Vi kaller det ekte fondsforvaltning.

Månedsrapport Kraft Global November

Et kraftig fall i oljeprisen preget aksjemarkedet i november.

Slik sparer du en formue

Ved hjelp av det som er omtalt som «den sterkeste kraften i universet» kan du spare deg til en formue.

Månedsrapport Kraft Global Oktober

Oktober ble en veldig svak måned for aksjemarkedet. Sykliske aksjer fikk seg en knekk og dermed fikk også Kraft Global en svak måned.